Riku Tuppela

Perustaja / luova johtaja

Riku on yritysilmeisiin keskittynyt yrittäjä, joka on toiminut visuaalisen tekemisen parissa koko ikänsä. Lahden Muotoiluinstituutista muotoilijaksi 2014 valmistunut Riku on intohimoisesti hakeutunut graafisen suunnittelun ja brändi-identiteettien pariin.

PALVELUT

Mikä on nettisivun rooli?

Uuden ja hyvin rakennetun sivuston ylläpito on hyväksi yrityksellesi. Hakiessaan palveluitasi netistä, uudet asiakkaasi etsivät luotettavan näköistä sivustoa. Laskeutuessaan etusivullesi he huomaavat pitävänsä näkemästään, jolloin positiivinen kassavirtasi vääjämättä kasvaa. 

Mutta mitä jos asiakkaasi eivät koskaan pääse näkemään sivustoani?

Jukralla paiskotaan töitä olan takaa, jotta sinut saataisiin kohderyhmäsi tietoisuuteen. Tarkoituksemme on auttaa parhaamme mukaan sinua saamaan hunajasi liikkeelle hyllystä. Tässä tilanteessa tarvitaan sisältöä ja me tahdomme tehdä sen luomisen tai lisäämisen sivustolle mahdollisimman virtaviivaiseksi. 

Jokaisen projektin alussa sinua haastatellaan yrityksesi tulevaisuuden tarpeista ja toiveista. Teemme muistiinpanoja ja niihin perustuen rakennamme kauniin rungon tukemaan noita tarpeita. Esittelemme alustavan rungon mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voit antaa meille palautetta. Sivustosi koodi rakennetaan hakukoneoptimointi mielessä. 

Jokainen sana, kuva tai video, joka sivustollesi päätyy, on helposti hakukoneiden saavutettavissa.

- Jukra